Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
puh. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
puh. 041 319 0268
antti-henrikki.puustinen(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi@gmail.com
(kiireelliset viestit henkilökohtaisiin posteihin)

Viimeisin päivitys: 28.10.2022

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:133452 kpl
Share |

Sari_Juvonen_150px.jpg

Juvonen Sari

Ratkaisuasiantuntija, tradenomi (AMK)
Syntynyt 1972
Puh. 040 567 8991
sartsa.juvonen(at)gmail.com

Olen 48-vuotias heinävetelänen naisimmeinen ja perheeseeni kuuluu avopuoliso ja 11-vuotias poika. Elämä ja koti on asettautunut kauniiseen Kermaan. Eläinrakkaan ihmisen kotia asuttaa myös kissa ja koira. Viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt sosiaaliturvan syövereissä. Koulutukseltani olen liiketalouden ja hallinnon tradenomi (amk) ja taustalta löytyy myös markkinointimerkonomin tutkinto.

Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja vapaa-ajallani liikunkin paljon luonnossa monessa eri muodossa, milloin koiran, milloin kameran kanssa. Myös kalastuksen merkeissä vietän paljon aikaa järvellä erilaisilla vavoilla huitoen. Luonto antaa minulle paljon voimaa ja jaksamista hektiseen arkeen. Se onkin suurin voimavara meille ja siitä on pidettävä huolta.

 

Se, mikä alunperin sai minut mukaan kunnallispolitiikkaan oli huoli kunnan tulevaisuudesta ja päätöksistä, jotka vaikuttaisivat meidän jokaisen elämään ja elinympäristöön. Halusin itse vaikuttaa asioihin ja sitä kautta meidän yhteiseen tulevaisuuteemme täällä. Toimin nyt toista kautta kunnanvaltuustossa ja ensimmäistä kautta kunnanhallituksessa. Olen toiminut myös 4 vuotta sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Koen, että pystyn vaikuttamaan asioihin ja antamaan samalla äänen niille, jotka eivät pysty tai halua olla siellä eturintamassa.

 

Minulle tärkeitä asioita ovat lapset, nuoret ja perheet. Haluaisin olla jatkossakin vaikuttamassa siihen, että sinulla, minulla ja lapsillamme olisi mahdollisuus elää ja kasvaa turvallisessa, ihmisestä huolta pitävässä kunnassa, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Suvaitsevaisia, toisista huolehtivia ihmisiä kasvaa olosuhteissa, joissa perheiden hyvinvointia tuetaan ja resurssit on turvattu. Haluaisin olla varmistamassa, että lapsiimme ja nuoriimme panostetaan jatkossakin tarjoamalla kattavat palvelut ja resurssit varhaiskasvatukseen ja kouluille. Panostamalla lapsiimme ja nuoriimme, panostamme tulevaisuuteen. Lapsen tulevaisuus ei saa, eikä voi olla säästökohde.

 

Haluaisin olla rakentamassa Heinävettä, jossa jokaista ihmistä arvostetaan ja kunnioitetaan, riippumatta perheen varallisuudesta tai yhteiskunnallisesta asemasta. Kaikkien ikäryhmien tarpeet on turvattava tasapuolisesti, ketään unohtamatta.

 

Vaikka tulevaisuudessa on edessä suuria haasteita, Heinäveden kehittämistä tulee jatkaa päämäärätietoisesti ja arkijärkeä käyttäen. Paljon on jo elinvoiman ja sujuvan arjen lisäämiseksi tehty mutta paljon on vielä tehtävää. Työn lisäksi ja vastapainoksi tarvitsemme mielekästä tekemistä myös vapaa-ajalle. Vaikka näistä palveluista olisi helppo säästää, tulee ymmärtää, että esim. kansalaisopistotoiminta, liikunta- ja kulttuuripalvelut lisäävät meidän hyvinvointia ja jaksamista sekä ennaltaehkäisevät syrjäytymistä. Palvelut ovat tärkeitä ja siksi niihin tulee kannustaa ja osallistuminen mahdollistaa mm. tukemalla yhdistyksiä ja yhteisöjä heidän toiminnassaan.

 

Tässä tiivistettynä se, kuka minä olen ja millä arvoilla haluaisin asioita meidän kaikkien puolesta tasapuolisesti eteenpäin viedä. Vaalilupauksia en pysty antamaan mutta sen lupauksen voin antaa, että teen aina parhaani. Jos arvomme ja pyrkimyksemme kohtaavat, voisin olla sinunkin äänesi Heinäveden tulevaisuuden puolesta. Pidetään huolta Heinävedestä. Heinävesi pitää huolta meistä.