Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
puh. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
puh. 041 319 0268
antti-henrikki.puustinen(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi@gmail.com
(kiireelliset viestit henkilökohtaisiin posteihin)

Viimeisin päivitys: 28.10.2022

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:133428 kpl
Share |

Mervi_Hokka_150px.jpg

Hokka Mervi

Koordinaattori, sosionomi (AMK)
Syntynyt 1970
Putukantie 35, 79910 KERMA
Puh. 040 968 4280
mervi.hokka(at)gmail.com

Olen viiden lapsen äiti (neljä tytärtä ja poika), kolme lapsistani on joa aikuisia ja muuttaneet pois kotoa. Työskentelen Heinäveden kunnassa koordinaattorina. Lisäksi opetan Soisalo-opistossa ja minulla on myös oma sosiaalialan yritys Mervin Olkkari (toimialana nuorten tukitoiminta ja ikäihmisten viriketoiminta).

Äitiys, opiskelu ja työ ovat kasvattaneet minusta huolehtijan. Täytyy pitää huolta, että lapsilla, nuorilla ja heidän vanhemmillaan ovat asiat hyvin. Täytyy pitää huolta, että työikäiset jaksavat työssään ja ikäihmiset huomioidaan ja heitä kunnioitetaan. Olen helposti lähestyttävä ja kuuntelen kuntalaisia. Näin ollen minulle on luontevaa toimia kuntapäättäjänä ja haen nyt valtuustopaikkaa kolmannelle valtuustokaudelle. Tällä hetkellä toimin Heinäveden kunnanvaltuuston puheenjohtajana.

Olen asunut melkein koko ikäni (vain kolme vuotta opiskeluaikoina asuin Varkaudessa) Heinävedellä, asun keskellä metsää lammen rannalla,  juuret syvällä ukin raivaamassa pellossa. Lapseni ovat saaneet kasvaa rauhallisessa ympäristössä luonnon rauhassa, käydä kyläkoulua ja opiskella elämänsä ensimmäiset tärkeät vuodet sopivan kokoisissa ryhmissä. Harrastukseni löytyvät kodin ympäristöstä; hiihtäminen, luistelu, uiminen lammessa ympäri vuoden ja tietenkin hyötyliikunta lumen kolaamisesta ruohonleikkuuseen. Kulttuuria harrastan musiikin muodossa joko kuunnellen tai itse laulaen ja olen myös elokuvien ja teatterin ystävä.

Kuntapäättäjäksi pääsin ensimmäisen kerran vuonna 2008, kun ensikertalaisena sain valtuustopaikan ja jatkossa olin myös perusturvalautakunnan ja  kunnanhallituksen jäsen. Hieman laajemmin politiikkaan pääsin tutustumaan SDP Etelä-Savon piirihallituksessa ja olin myös eduskuntavaaliehdokkaana vuonna 2011.

Meillä kunnassa on kesken asioita, joita haluaisin olla saattamassa päätökseen tulevalla valtuustokaudella. Meillä on meneillään kouluhanke, johon valmistuu yläkoulun lisäksi liikuntasali, kuntosali ja harrastetiloja kaikenikäisten kuntalaisten käyttöön. On ollut ilo olla mukana seuraamassa hankkeen etenemistä päätöksenteosta konkretiaan ja sen mielellään näkisin kuntapäättäjänä ollessani valmistuvan.

Kunnassamme on vuodesta 2018 ollut kova kohu kaivoshankkeesta ja se on luonut surullisen synkän varjon kuntamme ylle. Olen ollut alusta alkaen kaivoshanketta vastaan ja aion olla sitä myös jatkossa. Toivoisin, että pystyn vaikuttamaan kuntapäättäjänä kaivoshankkeen estämiseen vielä tulevaisuudessakin.

Meillä on hieno kunta, kaunis luonto ja puhtaat vesistöt. Olen ylpeä Heinävedestä ja haluan olla mukana kehittämässä kuntaamme tulevaisuudessakin.

 

Mervi Hokka