Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Mervi Hokka
puh. 040 968 4280
mervi.hokka(at)gmail.com

Sihteeri
Jari Mäkinen
puh. 040 556 0287
jari.makinen.hv(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi@gmail.com
(kiireelliset viestit henkilökohtaisiin posteihin)

Viimeisin päivitys: 18.4.2021

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:92742 kpl
Share |

Timo_Hottinen_150px.jpg

Hottinen Timo

Aluepäällikkö, insinööri (AMK)
Syntynyt 1966
Timonmäentie 8, 79910 KERMA
Puh. 040 767 4892
hottinen.timo(at)gmail.com

54-vuotias aluepäällikkö, kahden aikuisen pojan isä. Asumme vaimoni kanssa synnyinpaikallani. Työurani olen tehnyt valtion yhtiöissä ja noin 10 vuotta sitten opiskelin töiden ohessa insinööri AMK tutkinnon. Pojat on jo pesänsä jättäneet, joten hoivavietin tyydyttämiseksi talouteemme kuuluu kaksi dreeveriä. Ukko ja Pikku-Ukko, isä ja poika. Näiden touhuja seuratessa ja makkaratulilla istuessa tulee syksyt vietettyä. 

Merkittävimmät tämänhetkiset luottamustoimet: Heinäveden kunta, valtuutettu ja kunnanhallituksen 1.vpj., Keski-Savon metsänhoitoyhdistys, hallituksen jäsen, Suur-Savon OP, hallintoneuvoston jäsen, Pohjois-Karjalan Energiaholding Oy, hallintoneuvoston jäsen, lisäksi lukuisia luottamustoimia erilaisissa yhteisöissä.

Kunnallispolitiikassa on menossa toinen kausi ja kolmannelle mieli tekisi. Ensimmäisen kauden toimin kunnanhallituksen 2. puheenjohtajana. Haasteita tulevaisuudelle riittää. Kunnan talous, pienenevä väkiluku, ikärakenne mainitakseni. Kaikki nuo ovat haasteita, joihin vastaaminen vaatii ponnisteluja, onnistumisia ja ehkä jopa toisten mielestä uhrauksiakin.

Asioita on vietävä eteenpäin yhteistuumin, realiteetit muistaen.