Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
p. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
sdpheinavesi(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi(at)gmail.com

Viimeisin päivitys: 17.4.2024

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:168323 kpl

Uusimmat uutiset

Share |

Keitä olemme?

Toiminnassamme on mukana monenlaisia ihmisiä. Yhteistä meille on arvot: vapaus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja toisista välittäminen. Niihin perustuu halumme yhteiskunnan kehittämiseen.

Poliittinen vaikuttaminen tapahtuu puoueosastomme kokousten aikana. Näissä kokouksissa luodaan ja rakennetaan yhdessä yhdistyksen näkemyksiä asioihin. Näitä näkemyksiä vievät jäsenemme eteenpäin toiminnassaan Heinäveden kunnan luottamuselimissä, maakunnallisissa luottamustehtävissä sekä muissa päätöksenteon paikoissa. Näin jokaisella yhdistyksemme jäsenellä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin hyvin monentasoisessa päätöksenteossa ja myös saada jatkuvasti suoraa tietoa ja tunnelmia vallankäytön eri portailta.

jasenia2.jpg

Sinuakin tarvitaan

Toisille puoluetoiminta on lähes jokapäiväinen elämäntapa, toisille arkeen väriä tuova mukava harrastus. Heinäveden Työväenyhdistys antaa mahdollisuuden tehdä, oppia ja toteuttaa itseään. Niin poliittinen kuin jäsentoiminta kaipaa aina uusia ideoita ja toimijoita. Yhteisten asioiden hoitaminen on mielenkiintoista ja motivoivaa. Tutustut samanmielisiin ihmisiin ja koulutuksissamme sekä luottamustehtävissä opit paljon sellaista, josta on sinulle yleisempääkin hyötyä.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan meihin ja toimintaamme!

jasenia.jpg