Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Mervi Hokka
puh. 040 968 4280
mervi.hokka(at)gmail.com

Sihteeri
Jari Mäkinen
puh. 040 556 0287
jari.makinen.hv(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi@gmail.com
(kiireelliset viestit henkilökohtaisiin posteihin)

Viimeisin päivitys: 15.5.2021

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:103387 kpl
Share |

Marianne Mäkelä

Sosiaalityöntekijä, eläkeläinen
Syntynyt 1955
Karhilantie 29 b, 79700 HEINÄVESI
Puh. 0400 195 900
makelamarianne294(at)gmail.com

Olen 65-vuotias eläkeläinen, teen edelleen keikkatyötä palveluasumisyksikössä. Olen naimisissa, minulla on 4 täysi-ikäistä lasta ja 3 lastenlasta. Minulla on vuosikymmenten kokemus sosiaalityöntekijänä, ja elämän korkeakoulussa olen saanut kokea ja oppia kaikenlaista.

Solidaarinen yhteiskunta

Minä uskon, että yhdessä voimme rakentaa yhteiskunnan , jossa sen jokaisella jäsenellä on oikeus sosiaaliseen, psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja saada tarvitessaan hoivan ja huolenpidon.

Puhdas luonto

Perustuslain 20 pykälän mukaan meillä on vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta ja kulttuuriperinnöstä. Julkisen vallan on pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus terveelliseen ympäristöön ja mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöään koskevaan päätöksentekoon.

Heinävesi säilyy itsenäisenä kuntana

Heinävesi säilyy itsenäisenä ja vakaavaraisena kunta. Kunnassa on riittävästi ammattitaitoista henkilökuntaa, jonka osaaminen ja jaksaminen turvataan. Kunta tarjoaa hyvät olosuhteet yrittäjille. Kunta pyrkii omien mahdollisuuksien mukaan pitämään tieverkostot hyvässä kunnossa, joten työnteko lähikuntien kesken on turvallista. Kunta huolehtii siitä, että etätyö onnistuu kunnan jokaisella alueella.