Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
p. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
p. 041 319 0268
sdpheinavesi(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi(at)gmail.com

Viimeisin päivitys: 7.5.2023

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:143609 kpl

Uusimmat uutiset

Savo-Karjalan sosialidemokraattinen Naispiiri ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Tohmajärvellä, yli 100-vuotiaalla Kemien työväentalolla, 23.4.2023 sunnuntaina.

Paikalla oli kolmisenkymmentä naisedustajaa eripuolilta Savo-Karjalaa.

Tohmajärven Kemien työväenyhdistys ry:n väki oli järjestänyt kokousväelle maittavan lounaan ja tupa oli lämmitetty suurella vuolukivi uunilla.

Tunnelma oli kotoisa ja lämmin.

Poliittisen tilannekatsauksen pitäjäksi kutsuttiin Savo-Karjalan piirin kansanedustaja, Seppo Eskelinen.

Hän kertoi mm. meneillä olleista hallitustunnusteluista ja niiden etenemisaikatauluista. Hän kertoi, ettei SDP aio antaa periksi omista periaatteistaan ja eikä suostu käymään kauppaa esim. pienituloisten tai terveydenhuollon kustannuksella.

Kokouksen puheenjohtajaksi oli kutsuttu Marja Sormunen. Hän onkin konkari toimessaan ja kokous sujuikin erittäin napakasti.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kevätkokousasiat.

Jouni Backman veti väkeä

Share |

Perjantai 21.2.2014 - Jari Mäkinen


SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman vieraili Heinävedellä yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä sunnuntaina 16.2.2014. Yleisötilaisuuteen sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä kuntarakenteen uudistamisesta kerääntyi hyvin väkeä useasta eri puolueesta sekä muita kuntalaisia.

dsc06613r.jpg

Jouni Backman toi tilaisuudessa esille, että Heinävesi voi valita sote-alueensa itse. Yhtään kuntaa ei jätetä sote-alueiden ulkopuolelle. Heinäveden pitäisi vain päättää, haluaako se suuntautua Pohjois-Savoon, Etelä-Savoon vai Pohjois-Karjalaan. Siltä pohjalta rakenteet järjestyvät kussakin vaihtoehdossa eri tavoin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini