Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
p. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
p. 041 319 0268
sdpheinavesi(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi(at)gmail.com

Viimeisin päivitys: 7.5.2023

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:143609 kpl

Uusimmat uutiset

Savo-Karjalan sosialidemokraattinen Naispiiri ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Tohmajärvellä, yli 100-vuotiaalla Kemien työväentalolla, 23.4.2023 sunnuntaina.

Paikalla oli kolmisenkymmentä naisedustajaa eripuolilta Savo-Karjalaa.

Tohmajärven Kemien työväenyhdistys ry:n väki oli järjestänyt kokousväelle maittavan lounaan ja tupa oli lämmitetty suurella vuolukivi uunilla.

Tunnelma oli kotoisa ja lämmin.

Poliittisen tilannekatsauksen pitäjäksi kutsuttiin Savo-Karjalan piirin kansanedustaja, Seppo Eskelinen.

Hän kertoi mm. meneillä olleista hallitustunnusteluista ja niiden etenemisaikatauluista. Hän kertoi, ettei SDP aio antaa periksi omista periaatteistaan ja eikä suostu käymään kauppaa esim. pienituloisten tai terveydenhuollon kustannuksella.

Kokouksen puheenjohtajaksi oli kutsuttu Marja Sormunen. Hän onkin konkari toimessaan ja kokous sujuikin erittäin napakasti.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kevätkokousasiat.

Yhteisestä vastuusta

Share |

Lauantai 1.4.2023 - Antti-Henrikki Puustinen


Pohdinta yhteisestä vastuusta

Eduskuntavaalit lähestyvät. Ennen vaaleja ja niiden jälkeenkin on syytä ymmärtää, että olemme vastuussa suomalaisesta yhteiskunnasta, meidän kaikkien yhteisestä yhteiskunnasta.

Nyt puhutaan mm. sähkötalkoista, jossa pyritään kollektiivisesti osallistumaan sähkön säästöön ja sitä kautta Suomessa asuvien hyvinvointiin. Meidän tulee rakentaa ihmisten hyvinvointia myös suoraan, tukemalla yhteisiä pyrkimyksiä hyvän yhteiskunnan rakentamisessa.

Hyvinvointi kuuluu kaikille. Jokaisen tulee vaalia omaa hyvinvointiaan, läheisten hyvinvointia, jopa vieraiden ihmisten hyvinvointia.

Tasa-arvoisuus on arvoista yksi tärkeimmistä. Meillä tulee olla vastuu kaikista ihmisistä, sosiaaliseen asemaan, varallisuuteen tai koulutukseen katsomatta. Meidän ei tarvitse kantaa vastuuta kaikista ja kaikesta, vaan ottaa osavastuu. Yhteisvastuullisuuden kautta on mahdollista rakentaa parempaa huomista.

Avainsanat: Yhteisöllisyys, vastuu, hyvinvointi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini