Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maarika Salstela
p. 040 700 5776
maarika.juslin(at)gmail.com

Sihteeri
Antti-Henrikki Puustinen
p. 041 319 0268
sdpheinavesi(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköposti:
sdpheinavesi(at)gmail.com

Viimeisin päivitys: 7.5.2023

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:143609 kpl

Uusimmat uutiset

Savo-Karjalan sosialidemokraattinen Naispiiri ry sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Tohmajärvellä, yli 100-vuotiaalla Kemien työväentalolla, 23.4.2023 sunnuntaina.

Paikalla oli kolmisenkymmentä naisedustajaa eripuolilta Savo-Karjalaa.

Tohmajärven Kemien työväenyhdistys ry:n väki oli järjestänyt kokousväelle maittavan lounaan ja tupa oli lämmitetty suurella vuolukivi uunilla.

Tunnelma oli kotoisa ja lämmin.

Poliittisen tilannekatsauksen pitäjäksi kutsuttiin Savo-Karjalan piirin kansanedustaja, Seppo Eskelinen.

Hän kertoi mm. meneillä olleista hallitustunnusteluista ja niiden etenemisaikatauluista. Hän kertoi, ettei SDP aio antaa periksi omista periaatteistaan ja eikä suostu käymään kauppaa esim. pienituloisten tai terveydenhuollon kustannuksella.

Kokouksen puheenjohtajaksi oli kutsuttu Marja Sormunen. Hän onkin konkari toimessaan ja kokous sujuikin erittäin napakasti.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kevätkokousasiat.

Puheenjohtajan terveiset

Share |

Sunnuntai 7.5.2023 klo 9:50


Aurinkoinen tervehdys toverit!

Tämä kevät oli eduskuntavaalikampanjoiden, kohtaamisten, puheiden, makkaranpaiston ja vaalien aikaa.

Sosialidemokraatit kävivät näkyvän ja tuloksellisen vaalikampanjan, jonka ansiosta saimme 3 lisäpaikkaa ja 71 000 ääntä enemmän kuin edellisissä eduskuntavaaleissa. Savo-Karjalassa demareiden äänimäärä nousi 4 500 äänellä. Meillä eduskuntaan pääsi Seppo Eskelinen, Tuula Väätäinen ja uutena Timo Suhonen. Hienoja äänimääriä saivat Savo-Karjalan aivan tuoreet eduskuntavaaliehdokkaatkin.

Tämä tuleva hallitus on oikeistolaisin sitten 1930-luvun. SPD ei suostunut käymään kauppaa Orpon kanssa vähempiosaisten tai terveydenhuollon kustannuksella, joten vaihtoehtona oli jäädä oppositioon. Nyt teemme työtä sieltä käsin seuraavat neljä vuotta.

Olkaamme siis aktiivisesti yhteydessä alueemme kansanedustajiin ja pitäkäämme heidät ajan tasalla parannus- ja ehdotusasioissa. He ovat meidän kaikkien työkaluja ja linkkinä vaikuttamiseen.

Toivotan kaikille oikein mukavaa alkavaa vihreyden ja kesän aikaa. Ja olkaahan yhteydessä, jos pienikin idea tai ehdotus mielessä yhdistyksen hyväksi ja näkyvyyden parantamiseksi.

Terveisin

SDP Heinäveden Työväenyhdistys ry

puheenjohtaja Maarika Salstela


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini